Essence Pocket

Essentie coaching

En toen kwamen de vragen, ‘Wie ben IK” – ‘Wat kan IK” – Waarom lukt het in mijn sport wel maar niet op werk? Hoe kan ik verder komen? wat past bij mijn talent?

De volgende disciplines kunnen worden ingezet

Coaching

Advisering

Begeleiding

mediators

Voor mediators
De Essentiecirkel geeft inzicht vanuit de kern En toen kwamen de vragen, ‘Wie ben IK” – ‘Wat kan IK” – Waarom lukt het in mijn sport wel maar niet op werk? Hoe kan ik verder komen? wat past bij mijn talent?

De volgende disciplines kunnen worden ingezet

Advisering Begeleiding Voor mediators

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek komt er afstemming over de benodigde inzet van disciplines om uw hulpvraag te beantwoorden. Wanneer alles akkoord is begint het invullen van de essentiecirkel. Stap voor stap krijgt u uitleg van de coach. Al tijdens de eerste sessie ontstaat er inzicht in hoe alles met elkaar verbonden is. Tussen de sessies door mag u verder met invullen. Vragen stel je aan je coach wie tot en met de eindevaluatie beschikbaar is voor ondersteuning.

Tijdens het ontwikkelen van de essentiecirkel stond vlot tot inzicht komen om zelf langdurig verder te kunnen, omdat het past, voorop. Dat merkt u direct in het traject. Binnen 2-3 sessie heeft u voldoende inzicht gekregen om mee aan de slag te gaan. Het traject wordt 3 maanden later afgesloten door een eindevaluatie. In de tussentijd kunt u blijven rekenen op uw coach om een antwoord of steun te krijgen vanuit uw vraag, is meer hulp nodig dan wordt dit op korte termijn ingepland. Bij de kennismaking krijgt u hier meer uitleg over. Tijdens de coaching kunnen we gebruik maken van diverse technieken en methodes, waaronder Rots en Water, krachtstenenspel, inzichtenkaarten. Maar ook kan er samen gekeken worden met het voorbereiden van een hulpvraag gesprek om in geprek te gaan wat er nodig is vanuit school, werk of in het contact met vrienden of naasten. Indien de situatie erom vraagt of het niet zelf lukt om de noodzaak achter de hulpvraag helder te verwoorden kan ook hierbij ondersteunen geven worden. En dat vanuit een pakket en een prijs.  Het ervaren gesteund te worden om te mogen gaan doen vanuit intresses en kunnen in wat wel mogelijk is staat centraal waardoor er sneller en duurzamer gekomen kan worden om verder te gaan van uit de talenten, het gedrag gezien wordt als aangever dat er iets niet goed begrepen wordt. Bij de 3de sessie aan de slag met het Essencepocket, die je gratis ontvangt en met uitleg hoe je in jou situatie en levenservaringen deze verder kan invullen. Vraag naar de mogelijkheden en ontdek hoe u nog meer uit uw kerntalenten kan halen

De Essentiecirkel geeft inzicht vanuit de kern

Door van buiten naar binnen te werken kan de gehele cirkel ingevuld worden. en ontstaat er beweging waardoor inzichten ontstaan of nieuwe mogelijkheden te voorschijn komen.  Je ziet stukjes op de jusite plek vallen waardoor je steeds dichter bij jouw kernkracht kan komen met de weet hoe het in te zetten is

naar het essencepocket

Essence pocket

Soms gaat het leven anders als verwacht en kom je later pas achter dat er iets kwijt of vergeten is.  Dan kan er twijvel ontstaan over wie je zelf bent, wat je nog meer kan. Het Essence pocket zelf volledig invullen lukt dan niet of er zijn andere omstandigheden waardoor het niet gaat. Toch kan een groot gedeelte nog wel zodat je jouw “wie ben ik’antwoorden kan vinden en bij je kan hebben.

Informeer naar de mogelijkheden
LOREM IPSUM DOLOR

Essentie coaching

Welkom en gehoord voelen vanuit ondersteuning waarbij er vlot tot inzicht gokomen kan worden om daarna zelfstandig en  langdurig verder te kunnen, omdat het past binnen de situatie. 


Dat merkt u niet alleen in het traject de duur en de ondersteuning die geboden wordt vanuit de smanewerking. maar ook zal er ervaren mogen worden dat er steun gegeven wordt om te mogen gaan doen vanuit intresses en kunnen in dat wat wel mogelijk is  waardoor er sneller en duurzamer gekomen kan worden om verder te gaan van uit de talenten, het gedrag gezien wordt als aangever dat er iets niet goed begrepen wordt.

GET STARTED NOW

Bij de 3de sessie aan de slag met het Essencepocket, die je gratis ontvangt en met uitleg hoe je in jou situatie en levenservaringen deze verder kan invullen. Vraag naar de mogelijkheden en ontdek hoe u nog meer uit uw kerntalenten kan halen

Werkwijze

Wanneer alles akkoord is begint het invullen van de essentiecirkel. Stap voor stap krijgt u uitleg van de coach. Al tijdens de eerste sessie ontstaat er inzicht in hoe alles met elkaar verbonden is. Tussen de sessies door mag u verder met invullen. Vragen stel je aan je coach wie tot en met de eindevaluatie beschikbaar is voor ondersteuning.

 learn more

Plan van aanpak

binnen een coaching vragen kunnen soms meerdere ondersteuningsbehoeftes ter sprake komen, of zijn er  overlappingen met andere vraagstukken of probleem. Ook opgedane ervaringe  spelen een rol om succes te ervaren. Wanneer dit aanwezig is kan een plan van aanpak worden opgesteld om in beeld te krijgen welke volgorde en ondersteuning het best past.

 learn more

Duur van traject

. Binnen 2-3 sessie heeft u voldoende inzicht gekregen om mee aan de slag te gaan. Het traject wordt 3 maanden later afgesloten door een eindevaluatie. In de tussentijd kunt u blijven rekenen op uw coach om een antwoord of steun te krijgen vanuit uw vraag, is meer hulp nodig dan wordt dit op korte termijn ingepland. Bij de kennismaking krijgt u hier meer uitleg over.

 learn more

Responsive Design

Tijdens de coaching kunnen we gebruik maken van diverse technieken en methodes, waaronder Rots en Water, krachtstenenspel, inzichtenkaarten, beweging. Maar ook kan er samen gekeken worden met het voorbereiden van een hulpvraag gesprek om in geprek te gaan wat er nodig is vanuit school, werk, activiteiten verenigingen of in het contact met vrienden of naasten. Indien de situatie erom vraagt of het niet zelf lukt om de noodzaak achter de hulpvraag helder te verwoorden kan ook hierbij ondersteunen geven worden. En dat vanuit een pakket en een prijs.

 learn more

Interesse laat het ons weten

Wij nemen na het ontvangst van jou formulier inzending contact met je op om  informatie te geven op jou vraag. Kom er erachter hoe  Essentie coaching  met de Essentiecirkel jou verder kan helpen vanuit jouw behoeftes

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]