Essence Pocket

Essentie zakboek 

Houd zicht op 
DIT BEN IK

Kinderen leren het makkelijkst. Ontwikkelen beter hun talenten wanneer ze zicht houden op hun afkomst.
Daar waar ze uit ontstaan zijn en het voorbeeld zijn van Dit Ben Ik.

Elk kind wil kunnen zeggen

hier komt mijn kracht &  kwaliteiten vandaan.

Het Essentiezakboek geeft het kind steun om loyaal aan zichzelf te blijven, kan hulp gevraagd worden door het te delen met een ander omdat de essentie van het kind beschreven staat.

In het Essentiezakboek delen ouders hun persoonlijke boodschap over

de liefde en hoop voor hun kind 

In combinatie met het Essentiedagboek kind-ouders behoudt het kind inzicht op zijn levensweg waarmee dierbare herinneringen blijven bestaan. Helpend is in lastige periodes.

GET STARTED NOW

Geeft Steun en houwvast

Een persoonlijk boekje waarmee dierbare herinneringen blijven bestaan. Waar je zicht hebt op wie je bent met welke kern kwaliteiten Een plek waar je dicht bij jezelf mag blijven.
geeft steun in mooie en lastige periodes maakt hulp vragen eenvoudiger je kan het laten lezen

 learn more

helpt om loyaal aan zichzelf te blijven

Hoe je ouders elkaar bewonderde bij jouw geboorte met hun eigen hoop wat ze jou gunnen binnen een persoonlijke boodschap maakt jouw sterker.  laat je de trots en liefde voelen wie jouw toekomt vanuit jouw bron

 learn more

zicht op eigen kwaliteiten

Door zicht te hebben op de kwaliteiten en intresses van je ouders en je eigen leer kom je dichter bij de weet welke talenten jouw blij maken. Door jouw idolen als voorbeelden te gebruiken ervaar je hoe je nog beter kan worden

 learn more

kennis van eigen persoonlijkheid 

Het groeit mee met de behoeftes, ervaringen en ontwikkelingen vanuit weet DIT BEN IK hier komt mijn kracht en mijn kwaliteiten vandaan.

 learn more

Sterk het kind,
Behoud zicht op zijn ‘IK ben’

Essentie zakboek  Voorkomt  veel kind problemen

Door zicht te houden op zijn ouders, waarbij ouders over elkaar de goede kwaliteiten, intresses en talenten praten waaruit hun kind is ontstaan. Helpt het kwaadspraak tegen te gaan. Wordt er voorkomen dat loyaliteitsproblematieken met  de daaruit voortkomende problemen kunnen ontwikkelen. Doordat het kind zijn eigen mooie en bijzondere momenten kan beschrijven. Een plek heeft om zijn ontwikkeling zlef bij te houden wordt het kind gehilpen om zijn vraag om hulp beter stellen. Bied het steun wanneer  twijvel of onzekerheid ervaren wordt.