Essentiecirkel & Coaching

De Essentiecirkel geeft inzicht vanuit de kern

En toen kwamen de vragen, ‘Wie ben IK” – ‘Wat kan IK” – Waarom lukt het in mijn sport wel maar niet op werk?
Hoe kan ik verder komen? wat past bij mijn talent?

Niets is vreemd, zekers niet wanneer je weet dat alles met elkaar te maken heeft omdat het allemaal rond de eigen kern van talenten en interesses wordt gedragen. Met de essentiecirkel krijg je inzicht in elk onderdeel vanuit het doen naar de IK-kern.

De volgende disciplines kunnen worden ingezet

CoachingAdviseringBegeleidingVoor mediators

Werkwijze

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek komt er afstemming over de benodigde inzet van disciplines om uw hulpvraag te beantwoorden.
Wanneer alles akkoord is begint het invullen van de essentiecirkel. Stap voor stap krijgt u uitleg van de coach. Al tijdens de eerste sessie ontstaat er inzicht in hoe alles met elkaar verbonden is. Tussen de sessies door mag u verder met invullen. Vragen stel je aan je coach wie tot en met de eindevaluatie beschikbaar is voor ondersteuning.

Duur van traject

Tijdens het ontwikkelen van de essentiecirkel stond vlot tot inzicht komen om zelf langdurig verder te kunnen, omdat het past, voorop. Dat merkt u direct in het traject.
Binnen 2-3 sessie heeft u voldoende inzicht gekregen om mee aan de slag te gaan. Het traject wordt 3 maanden later afgesloten door een eindevaluatie.
In de tussentijd kunt u blijven rekenen op uw coach om een antwoord of steun te krijgen vanuit uw vraag, is meer hulp nodig dan wordt dit op korte termijn ingepland. Bij de kennismaking krijgt u hier meer uitleg over.
U zult merken dat u gesteund word om te mogen gaan doen. Sneller verder komt omdat u inzicht krijgt in het uitvoeren van uw talenten.

Vraag naar de mogelijkheden en ontdek hoe u nog meer uit uw kerntalenten kan halen